Välkommen till medlemsmöte/årsmöte i Svenska Designsällskapet! Obs – mötet är flyttat från den 23/3 till den 15/4.

Torsdagen den 15 april arrangerar Svenska Designsällskapet ett kombinerat medlemsmöte/årsmöte kl. 13-15.

Vi kommer att presentera vår nya grafiska profil samt de nya noderna och nyttan med dem. Dessutom får vi veta det senaste som är på gång inom SVID.

Anmälan

Anmäl dig till helena.karlberg@vittravision.se. Teamslänk skickas via mail efter anmälan.

Om Svenska Designsällskapet

Svenska Designsällskapet är rösten för svenska designdrivare och designambassadörer. Svenska Designsällskapet som är en hopslagning avIintressentföreningen för SVID och Design Region Sweden stödjer SVID i utvecklingen av designområdet. Vi erbjuder våra medlemmar kunskap, verktyg och ett nätverk av företag, akademi och offentliga verksamheter som ska leda till affärsmässig, miljömässig och socialt hållbar utveckling i hela landet. Tillsammans formar vi framtiden!

För att få ett djupare kunskapsutbyte och fler designaktiviteter i hela landet har Svenska Designsällskapet ett antal tematiska noder.

Läs mer om noderna, om våra aktiviteter och hur du blir medlem här.

Varmt välkommen!

Styrelse

Här hittar du vilka som ingår i Svenska Designsällskapets styrelse.

Tematiska noder

För att få ett djupare kunskapsutbyte och fler designaktiviteter i hela landet har Svenska Designsällskapet ett antal tematiska noder.

Bli medlem

Svenska Designsällskapet är öppen för företag, organisationer, offentliga verksamheter, högskolor och universitet, men även för enskilda medlemmar.

Stadgar

Här kan du läsa SVIDs stadgar.

Medlemsförmåner

I Svenska Designsällskapet får du möjlighet att stärka din verksamhet med hjälp av design. Som medlem får du tillgång till ett unikt nätverk av företag, akademi och offentliga verksamheter.