På den här sidan hittar du en interaktiv Miro-board för metodverktyget Kunder, insikter och trender – designdriven affärsutveckling. Den här varianten av verktyget är särskilt anpassad för digitala workshoppar och designsprintar.

Miro är en plattform för kreativt samarbete online.

Titta på verktyget

Vill du se hur verktyget ser ut? Här kan du gå in och titta. Denna version går inte att jobba i utan endast att titta på.

Arbeta i verktyget

Vi erbjuder en board (.rtb-fil) som du som redan har ett betalkonto i Miro kan ladda ner och sedan ladda upp till ditt Miro-konto.

För dig som inte har ett betalabonnemang i Miro

Vi arbetar på att tillgängliggöra verktyget på engelska i Miroverse (där Miro har sina mallar) så att du som använder ett gratisabonnemang i Miro också kan använda verktyget. Följ oss gärna på sociala medier för att inte missa när verktyget finns tillgängligt i Miroverse.

Behöver du hjälp? Kontakta mig!

Fler guider och verktyg

Designprocessguiden

Använd designprocessguiden för att utveckla din verksamhet.

Hållbarhetsguiden

Vill du lära dig mer om ekodesign och få verktyg för att minska din verksamhets klimatpåverkan? Välkommen in till Hållbarhetsguiden, en webbplats där till exempel du som arbetar på ett företag, inom utbildningssektorn eller är designer kan hämta inspiration och verktyg för att arbeta hållbart.

Designföretagsregistret

Letar du efter ett designföretag som passar just din organisations behov? Sök i vårt designföretagsregister.