När: 27 januari 2021

Var: Online

Är du intresserad av att stärka ditt och andras företag på landsbygderna? Varmt välkommen till lanseringen av Kunder, insikter och trender – ett metodverktyg för designdriven affärsutveckling!

Under lanseringsseminariet får du inspiration kring hur verktyget kan användas i din verksamhet. Du får möjlighet att prova en av modulerna som handlar om trender, teknologier och intäktsmodeller, och förtur till att anmäla dig till våra kommande kostnadsfria workshoppar.

När och var?

Onsdagen den 27 januari 2021 kl. 9.00-10.30 och kl. 18.00-19.30. Välj det tillfälle som passar dig bäst! Seminariet hålls i Zoom.

Om metodverktyget

Metodverktyget har fokus på kunder, insikter och trender och hjälper företag på landsbygderna att utveckla efterfrågade och hållbara erbjudanden. Verktyget är uppbyggt kring övningar, mallar och exempel. Dessa kan fungera som utgångspunkt för individuell inspiration eller som dialogunderlag i samverkan med kollegor och affärspartner. Använd gärna verktyget tillsammans med en affärsrådgivare eller designkonsult.

Innehåller två delar

Kunder: Den första delen fokuserar på era kunder – hur ser era kundrelationer ut idag och hur kan ni fånga in och omvandla kundinsikter till affärsnytta?

Trender: Den andra delen fokuserar på viktiga trender – hur kan megatrender, framväxande teknologier och kreativa intäktsmodeller komma att påverka er verksamhet de närmsta 1-5 åren?

Kommer i två varianter

Metodverktyget kommer att finnas två varianter: En nedladdningsbar handbok med ytor för anteckningar och en interaktiv digital tavla på plattformen Miro.com. På Miro är innehållet specifikt anpassat för digitala workshoppar eller designsprintar för mindre team och grupper.

Bakgrund

Kunder, insikter och trender – ett metodverktyg för designdriven affärsutveckling bygger på delar av designprocessen och är ett resultat av SVID, Stiftelsen Svensk Industridesigns projekt ”Hur stärker vi företag på landsbygderna?” Projektet finansieras av Tillväxtverket i syfte att stärka affärsutvecklingen och digitaliseringen hos små och medelstora företag på landsbygderna.

Anmälan

Sista anmälningsdag: den 26/1 2021 kl. 12.00.

Kontakt

Har du frågor om seminariet? Kontakta gärna mig!