När: 5 april 2023

Var: Lindholmen Science Park, Göteborg

Behöver du hjälp att hitta kraften för att driva din verksamhet hållbart?

Vi bjuder in dig som är nyfiken och som vill inspireras för att tillsammans utforska och lära om visualisering när vi navigerar i omställningen till framtidens hållbara verksamhet. Kom med på vår workshop, få chansen att lyfta dina behov och stå stark i den nya ekonomin.

Välkommen till en morgon där du får lära dig om cirkularitet och hur vi inom näringslivet kan bidra till positiv utveckling och nå ökad lönsamhet och konkurrenskraft med cirkulär design. Du kommer att få grundläggande information och inspirerande exempel inom hållbarhet och trender som påverkar oss. Med tid för samtal och nätverkande delar vi insikter om de behov och resurser ni företag har för fortsatt arbete.

För att identifiera företagares behov genomförs samtidigt en enkät som du gärna får besvara. Alla svar är mycket värdefulla, oavsett deltagande på eventet eller inte. Den tar endast fem minuter att besvara och är anonym.

När?

Onsdagen den 5 april, kl. 8:15-10:30

Var?

Visual Arena, Lindholmen Science Park

Agenda

08.15–08.45 Frukost och nätverkande

08.45–09.35 Sharing circle – visualisering och cirkulär hållbarhet

Vad är cirkulär design? Varför är det viktigt för mitt företag och hur går jag vidare? Anna Velander Gisslén, SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign

Digitala tvillingar för hållbarhet. Monica Ek, Visual Arena

09.35–09.45 – paus

09.45–10.10 Workshop – framtidsspaning av era förutsättningar och behov

Martin Högenberg, Visual Arena, en kreativ övning för att utforska och uppleva visualiseringens roll för cirkulära tjänster

10.10–10.30 – diskussion och uppsamling

Mer information och anmälan

Arrangör

Workshoppen arrangeras i samarbete mellan Lindholmen Science Park och SVID inom ramen för förstudien Samverkan och cirkulär design i Västra Götaland.