Under Stockholm Furniture Fair är vi på SVID med i tre seminarier och pratar design och hållbarhet. Hoppas att vi ses där!

Årets första Design talk kör vi igång med ett live-seminarium på Stockholm Furniture Fair. Då fortsätter vi våra samtal om design som utvecklingskraft – denna gång med Cecilia Tall, programchef för RE:source. Design talks är ett samarbete mellan SVID, Svensk Form och Svenska Designsällskapet.

I Tarkett och Svensk Forms seminarium om designområdets möjligheter att bidra till samhällstransformationen i stort, deltar SVIDs vd Jonas Olsson och pratar tillsammans med övriga paneldeltagare om hur vi kan förflytta oss från ett linjärt till ett cirkulärt tänk.

Design by Umeå är värd för seminariet som pratar om modigt utforskande – fysisk och konceptuell design för system-transformation. Här deltar Pia McAleenan, chef för offentlig sektor och myndighetssamverkan på SVID och diskuterar hur design kan bidra till hållbar transformation.

Alla seminarierna genomförs inom ramen för Swedish Design Movement, i mässmonter C04:27.

Om Stockholm Furniture Fair 7-11/2 2023

Som världens största plattform för skandinavisk design med över 400 utställare inom möbel- och belysningsindustrin attraherar mässan professionella besökare från över 100 länder.