När: 9 november 2022

Var: Online

I del 3 i utbildningsprogrammet Response får du möjlighet att fördjupa dig i nya affärsmöjligheter genom att undersöka och värdera nya lösningar utifrån hållbarhetsperspektiv. Vi arbetar bland annat med Cirkulär Business Model Canvas och räknar på lönsamheten i ett möjligt tjänsteerbjudande.

Lokala coacher och några av Sveriges kunnigaste inom hållbar affärsutveckling finns med som stöd under din utvecklingsresa. Målet är att du identifierar en eller flera cirkulära affärsmöjligheter i ditt företag och påbörjar en plan för fortsatt arbete.

För vem?

Utbildningen riktar sig till små och medelstora företag i Jämtlands län. Den förkunskap som krävs är medverkan i del 1, Rusta dig och ditt företag med cirkulära kunskaper, och del 2, Vinnande verksamhet med en hållbar produktion.

När?

Utbildningstillfället omfattar två dagar, och vi erbjuder både fysiska och digitala tillfällen.

Fysiska utbildningstillfällen

  • 18-19 oktober, kl. 9.00-14.30
  • 26-27 oktober, kl. 9.00-14.30

Digitala utbildningstillfällen

  • 8 och 15 november kl. 9.00-14.30 (digitalt)
  • 9 och 17 november, kl. 9.00-14.30 (digitalt)

Var?

De fysiska träffarna hålls på C:nen, Prästgatan 39 i Östersund. De digitala tillfällena hålls via Zoom.

Kostnad

Utbildningen är kostnadsfri.

Mer information och anmälan

Läs mer och anmäl dig via länken nedan, och välj den utbildningsomgång som du önskar delta. Antalet platser är begränsade. Du kommer efter anmälan att bli kontaktad för mer information och senare få en bekräftelse om ditt företag har blivit antaget till programmet.

Kontakt