När: 6 september 2024

Var: I Teams

Hur kan vi tillsammans skapa hållbara och robusta matsystem?​ Det kommer vi att diskutera i höstens första digital träff i nätverksgruppen Utveckla med design.

SVIDs nätverk ”Utveckla med design” fokuserar på erfarenhetsutbyte, inspiration och kompetenshöjning. Vår primära målgrupp är företagsrådgivare, affärsutvecklare, strateger, förändringsledare eller närliggande kompetenser som arbetar med utveckling. Tillsammans riktar vi ficklampan mot inspirerande case, metoder och praktiker som sätter människan, klimatet och planeten i fokus!

Vi inleder höstens första digital nätverksträff med en presentation av projektet TURF, The Urban Food Factory. Projektet undersöker hur urbana garage kan omvandlas till alternativa odlingsplatser för att öka matresiliensen i städer. Efter presentationen delas vi upp i mindre grupper för att diskutera och utbyta idéer kring matresiliens i just din region. Hur kan vi tillsammans skapa hållbara och robusta matsystem?​

Nätverksträffen hålls av Fredrik Forsman, chef näringsliv och industri på SVID, och Sol Vikström digital designstrateg på SVID.

Agenda

  • Kl. 13.00-13.10 Presentation av Projektet TURF – The Urban Food Factory
  • Kl. 13.10-13.40 Diskussion i grupp

När?

Fredagen den 6 september, kl. 13.00-13.40.

Var?

Digitalt i Teams. Möteslänk skickas ut med bekräftelse på anmälan.

Anmälan

Vill du också vara med i nätverket?

Anmäl dig genom att gå med i LinkedIngruppen ”Utveckla med design”. Skriv gärna en rad och berätta för oss vad du brinner för, och vilka utmaningar du brottas med!

Om nätverket: Utveckla med design

Vårt mål är att skapa en dynamisk plattform där vi: 

  • Organiserar gruppdiskussioner kring inspirerande föredrag: Vi utvidgar varandras kunskap och nätverk genom att tipsa om och samtala kring aktuella teman med ledande experter. 
  • Utbyter digitala resurser: Vi delar designresurser som du kan använda för att fördjupa din kunskap och utveckla dina färdigheter på egen hand. 
  • Du får förstahandsinformation om kurser som lanseras på vår lärplattform. 

Kontakt