När: 9 januari 2024

Var: Online

Vill du stärka din förmåga att utveckla lösningar och affärer med kunden i centrum? Är du sysselsatt som företagsrådgivare eller företagsutvecklare? Då har du hamnat rätt!

Företag som använder design dubblerar nästan intäkter och avkastning jämfört med andra företag. I den här kursen får du lära dig grunderna i designprocessen och hur den kan användas för företag i att identifiera strategiska utvecklingsområden baserat på kundernas behov.

Målgrupp – företagsfrämjare och affärsrådgivare

Den här kursen är öppen för dig som arbetar som företags- eller affärsrådgivare på till exempel Almi, en inkubator, science park eller annan organisation som arbetar med att främja företagande. Vi ser helst att ni är minst två deltagande från varje organisation. Detta för att säkerställa att den nya kunskapen får förankring i er organisation.

Upplägg och omfattning

Varje lärmodul är uppdelad i kortare teorisektioner på cirka 2-4 minuter, vilket innebär att du kan skräddarsy ditt eget kursschema. Räkna dock med att du behöver avsätta ett minimum om fyra timmar totalt för att genomföra kursen som helhet.

Kontakt