Torsdagen den 10 juni kl. 13 slår Almi upp de digitala portarna till stora scen med en eftermiddag full av inspiration och kunskap kring digitaliseringens möjligheter.

Redan från kl. 12 kan du logga in och ta del av den digitala utställningen, och träffa Almi och deras samarbetspartner. I den digitala montern finns SVID representerade, för att visa upp resultat och svara på frågor om projektet ”Hur stärker vi företag på landsbygderna?”.

Innehåll

  • Frida Pemer: ger dig konkreta tips hur du kan öka din digitala kompetens och därmed göra din verksamhet mer digital.
  • Robin Teigland: berättar hur digitalisering och hållbarhet går hand i hand.
  • Ida Hult: pratar om hur våra ärvda svar tar oss på kollisionskurs med framtiden.
  • Christer Pettersson: ger dig tips och råd kring e-handel generellt samt konkreta tips om hur du kommer igång med din digitala marknadsföring.
  • Göran Adlén: knyter ihop säcken och kommer med sin kunskap och humor ge dig den energi och mod för att ta nästa steg i ditt företags digitaliseringsresa.
  • Petter Askergren: dagens konferencier som kommer guida dig genom eftermiddagen, och även dela med sig av sina egna erfarenheter som artist och multi-entreprenör.
  • Juliana Perez Falke: nationell kund- och affärschef på Almi och sidekick till Petter. Kommer dela med sig av Almis erfarenhet efter att ha träffat 1 000-tals företag under året.

Dessutom kommer du att få träffa och inspireras av fyra företagare som kommer dela med sig av sina utmaningar kring digitalisering och hur de har löst det.

Det är helt enkelt en eftermiddag du inte vill missa! Är du med? Så klart!

Varmt välkommen – och du, det är helt kostnadsfritt att delta!

När?

Vi sänder live från kl. 13-16, men du kan redan kl. 12 logga in och träffa Almi och deras samarbetspartner, och ta del av massor av matnyttigt innehåll.