Miljöstrategidagarna vill ge dig en vitamininjektion i hållbarhetsarbetet – tips, goda idéer och nya kontakter i hållbarhetsvärlden. SVID är med och föreläser om ekodesign och håller en workshop i cirkulär ekonomi.

Med knappt tio år kvar till år 2030 bjuder Miljö & Utveckling in till en konferens full med praktiska, goda exempel på hållbarhetsarbete och en bredd som sträcker sig långt utanför klimatfrågan.

Cirkulär design är avgörande

Under onsdagen föreläser Anna Velander Gisslén på SVID om projektet EcoDesign Circle 4.0. Cirkulär design är avgörande för att nå hållbara och cirkulära samhällen och verksamheter. Anna ger en introduktion till cirkulär design och berättar om arbetet med att skapa verktyg och resurser för företag och organisationers behov i deras omställning till att bli cirkulära.

Var med på workshop om cirkulär ekonomi

Dagen efter huvudkonferensen finns möjligheten att bygga ut programmet med en fördjupande workshop i cirkulär ekonomi med Anna Velander Gisslén på SVID. Dagen ger stort utrymme för diskussioner och erfarenhetsutbyten.

Workshoppen är en del av “Learning Factory” som är en praktisk och kreativ kurs där man får en helhetsbild och en konkret möjlighet att börja arbeta för en förändring mot en cirkulär verksamhet.

Kontakt

Publicerad 11 februari 2021

Uppdaterad 13 april 2021