När: 9 – 10 mars 2021

Var: Digitalt

Med knappt tio år kvar till år 2030 bjuder Miljö & Utveckling in till en konferens full med praktiska, goda exempel på hållbarhetsarbete och en bredd som sträcker sig långt utanför klimatfrågan.

Miljöstrategidagarna vill ge en vitamininjektion i hållbarhetsarbetet, tips, goda idéer och nya kontakter i hållbarhetsvärlden.

SVID föreläser om ekodesign

Under onsdagen föreläser SVIDs Anna Velander Gisslén om projektet EcoDesign Circle 4.0. Cirkulär design är avgörande för att nå hållbara och cirkulära samhällen och verksamheter. Anna ger en introduktion till cirkulär design och berättar om arbetet med att skapa verktyg och resurser för företag och organisationers behov i deras omställning till att bli cirkulära. Föreläsningen hålls dag 1, onsdag den 9 mars kl. 14.25.

Workshop i cirkulär ekonomi

Hur ska du arbeta för att bli mer hållbar, lönsam och anpassa dig till framtidens arbetsklimat? Delta i en workshop där du lär dig om cirkulär design och hur du kan utveckla verksamheten i enlighet med hållbarhetsmålen.

Under workshoppen lär du dig att utveckla cirkulärt tänkande och att använda effektiva ekodesignmetoder som ger ökade insikter i cirkulär design och hur man kan dra nytta av de möjligheter som uppstår runt den cirkulära ekonomin. Genom att bekanta sig med verktygen får deltagarna kunskaper om hur de själva kan börja sin resa mot cirkulär ekonomi i sitt eget företag eller organisation. Workshoppen hålls dag 2, torsdag den 10 mars, kl. 9.00 – 14.00.

När?

Dag 1: 9 mars 2021, kl. 8:15 – 16:15
Dag 2: 10 mars 2021, kl. 9:00 – 14:00

Kostnad

Biljetterna till Miljöstrategidagarna kostar mellan 6990 kr och 10980 kr, exkl. moms