När: 10 april 2019

Var: Vinnova, Mäster Samuelsgatan 56, Stockholm. Lokal: Nobel.

Vinnova och SVID bjuder in dig till ett lunchseminarium den 10 april på temat systemtransformation. På plats finns professor Banny Banerjee, Director of Stanford ChangeLabs, som har utvecklat en metodik för att angripa verkligt komplexa utmaningar.

Seminariet ingår i Vinnovas seminarieserie Öppna upp för innovation! som fokuserar på processer som stärker Sveriges förmåga att möta stora samhällsutmaningar.

Systemtransformation och systemdesign är begrepp som allt oftare nämns i debatten som nödvändiga för att möta komplexa och storskaliga utmaningar. Nu finns en unik möjlighet att få veta mer om vad systemtransformation är och hur och när det kan bli ett kraftfullt instrument från en av de ledande personerna på området, Banny Banerjee, professor vid Stanford University.

Om föreläsaren Banny Banerjee

Professor Banny Banerjee undervisar i systemtransformation, affärsinnovation, design thinking och ledarskap vid Stanford University. Banerjee har rört sig inom områdena innovation och design under 30 års tid.

Han är mest känd för sitt banbrytande arbete inom området ”design thinking” och nu på senare tid även för metoder på systemnivå för att uppnå systemtransformation, ett sätt att angripa komplexa och multidimensionella utmaningar.

Sedan ett par år tillbaka är Banerjee medlem av ett råd inom World Economic Forum som heter Global Future’s Council on Systems and Platforms, och han anlitas världen över som rådgivare till regeringar och myndigheter.

Lunchseminariet är en del av Vinnovas seminarieserie Öppna upp för innovation!
Seminarieserien fokuserar på perspektiv och processer som stärker Sveriges förmåga att möta stora samhällsutmaningar.

När?

Onsdag den 10 april kl. 12.00 -13.00. Arrangörerna bjuder på en enklare lunch.

Var?

Seminariet hålls i Vinnovas lokaler på Mäster Samuelsgatan 56 i Stockholm. Lokal: Nobel.

Anmälan

Anmäl dig här senast torsdagen den 4 april

Webbsändning

Se webbsändning av seminariet på Vinnovas webbplats.

Filmen kommer även att gå att se i efterhand på samma sida.

Mer information

Läs mer om Banny Banerjee

Läs mer om Förnyelselabbet

Läs mer om Vinnovas seminarieserie Öppna upp för innovation!