När: 28 november 2023

Var: Online

Hur kan cirkulär design bidra till att företag ställer om till en mer hållbar verksamhet? Välkommen till ett seminarium där du får ta del av lärdomar från projektet Response, där företag har utbildats i metoder och affärsmodeller som främjar cirkularitet.

Projektet Response har samarbetat med företag i Region Jämtland Härjedalen för att skynda på hållbar omställning. Genom ett utbildningsprogram har företagen byggt upp kunskap inom hållbarhet och cirkularitet som i sin tur kan kombineras med lönsamhet. Arbetet har baserats på forskning och erfarenheter inom cirkulär design. Målet har varit att skapa effektiva arbetssätt som ger största möjliga värde för kund och företag.

Ta del av viktiga lärdomar

Under seminariet får du ta del av Response bakgrund och upplägg, och viktiga lärdomar som projektet resulterat i. Trangia och Byggelit som har deltagit i Response utbildningsprogram kommer att berätta om sin upplevelse av projektet och vilka lärdomar och verktyg de tar med sig framåt. Du får även ta del av konkreta exempel på metoder och strategier som företagen har kunnat applicera på sina verksamheter för att skynda på omställningsarbetet. Avslutningsvis ges tillfälle för diskussion och frågor.

Vi ser fram emot en spännande morgon tillsammans med dig där vi delar med oss av nycklar och lärdomar i det fortsatta arbetet för en framgångsrik och hållbar utveckling!

När?

Tisdagen den 28 november kl. 8:30-10:00

Var?

Digitalt via Zoom.

Kostnad

Seminariet är kostnadsfritt.

Mer information och anmälan

Arrangörer

SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign, Region Jämtland Härjedalen och Södertälje Science Park.

Projektet har finansierats av Tillväxtverket, Europeiska unionen, Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Jämtland Härjedalen.