SVID söker en kommunikativ projektkoordinator

Kommunikativ projektkoordinator

Vill du arbeta med projektkoordinering, webb och sociala medier i en öppen och transparent miljö? Då kanske det är dig vi letar efter!

Vi söker en kommunikativ projektkoordinator som ska arbeta med det internationella hållbarhetsprojektet EcoDesign Circle på SVID.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator kommer du att ha varierande uppgifter där du bidrar till att projektets olika delar färdigställs och kommuniceras.

Du kommer att sammanställa texter, skriva rapporter och stötta projektledaren vid förberedelse för möten och genomförande av workshoppar. Du kommer även att hantera inlägg på webb och sociala medier, arbeta med bildhantering med mera.

En viktig del är att färdigställa den svenska versionen av sustainabilityguide.eu med bland annat översättning, korrektur och publicering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: 

  • utbildning inom medier och kommunikation
  • erfarenhet av kommunikationsarbete, gärna i projekt
  • erfarenhet av att arbeta med webb (Wordpress) inklusive sökmotorsoptimering
  • erfarenhet av att arbeta med sociala medier 

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du ska ha lätt för att samarbeta men samtidigt vara självgående och trivs i en miljö där kulturen är öppen och transparent. Du är mål- och resultatorienterad, tar initiativ och driver självständigt ditt arbete framåt.

Vill du bli en av oss?

Om du tycker att det här låter intressant och tror att du vill vara en av oss, så kan vi erbjuda ett stimulerande, omväxlande och roligt arbete i en öppen och transparent miljö.Tar du dessutom med dig arbetsglädje och en portion humor så tror vi att du kommer att trivas hos oss!

SVID vill vara en attraktiv arbetsplats fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsform och ort

Omfattning: Halvtid.

Projektanställning till och med den 31 december 2018 med möjlighet till förlängning till och med mars 2019.

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

SVID finns i Münchenbryggeriet på Söder Mälarstrand 29, 3 tr i Stockholm.

Sista ansökningsdag

Vi kommer att rekrytera löpande, så du är välkommen med din ansökan snarast, men senast den 14 augusti.

Ansökan

Skicka din ansökan med e-post till anna.velander-gisslen@svid.se.

Om SVID

SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign, arbetar för att design ska användas i allt innovations- och förändringsarbete. Med design skapar vi konkurrenskraft och innovation utifrån användaren. Vi arbetar med att sprida kunskap om designmetodiken i såväl privat näringsliv som offentlig sektor och arbetar aktivt över hela landet för att få fler aktörer att implementera design i sina verksamheter.

Annonsens publiceringsdatum

Annonsen publicerades den 26 juni 2018.

Vi har gjort ett medvetet medieval för rekryteringen och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Dela sida

Kontakt

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna mig!

Anna Velander Gisslén

Anna Velander Gisslén
Projektledare och kommunikationsansvarig EcoDesign Circle 

Tel. 070-895 65 20

anna.velander-gisslen@svid.se

SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign | Besök: Söder Mälarstrand 29, 3 tr | Post: Söder Mälarstrand 57, 118 25 Stockholm | info@svid.se I 08-406 84 40

Dela

Anmäl dig nu till vårt nyhetsbrev

 

SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign | Besök: Söder Mälarstrand 29, 3 tr | Post: Söder Mälarstrand 57, 118 25 Stockholm | info@svid.se I 08-406 84 40