Lediga tjänster

Här hittar du lediga tjänster hos SVID och inom våra projekt.

SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign, arbetar för att design ska användas i allt innovations- och förändringsarbete. Med design skapar vi konkurrenskraft och innovation utifrån användaren. Vi arbetar med att sprida kunskap om designmetodiken i såväl privat näringsliv som offentlig sektor och arbetar aktivt över hela landet för att få fler aktörer att implementera design i sina verksamheter.

Aktuella tjänster

Ekonomichef med HR-ansvar

(Publicerad 2017-06-14)

Är du en driven ekonomichef som vill vara med och hjälpa företag och offentlig sektor att stärka sin innovationsförmåga?

Vill du vara med i det team som bygger ett starkt designbaserat och hållbart innovationsstöd riktat till företag och offentlig sektor? Då är du kanske den vi letar efter.

Sista ansökningsdag: 30 juni 2017

Till tjänsten som ekonomichef med HR-ansvar

Projektledare

(Publicerad 2017-05-16)

Små och medelstora företag behöver stärka sin innovativa förmåga. Är du projektledaren som kan hjälpa dem?

Vi behöver dig som i bred samverkan med andra parter kan byga upp ett innovationsstöd riktat till små och medelstora företag. 

Vi kommer att rekrytera löpande under våren så du är välkommen med din ansökan snarast. 

Till tjänsten som projektledare

Dela sida

Kontakt

Hjördis Nilsson Gråberg

Hjördis Nilsson Gråberg

Ekonomi- och personalchef
Tel. 08-406 84 41
hjordis.nilsson@svid.se

SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign | Besök: Söder Mälarstrand 29, 3 tr | Post: Söder Mälarstrand 57, 118 25 Stockholm | info@svid.se I 08-406 84 40

Dela

Anmäl dig nu till vårt nyhetsbrev

 

SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign | Besök: Söder Mälarstrand 29, 3 tr | Post: Söder Mälarstrand 57, 118 25 Stockholm | info@svid.se I 08-406 84 40