Joeri van den Steenhoven.

Frukostseminarium: Systems for breakfast, Stockholm

Välkommen till frukostseminarium med Joeri van den Steenhoven, expert på social innovation och systemförändring! Joeri kommer att prata om sina mångåriga erfarenheter kring systemförändring, social innovation och wicked problems.

Joeri van den Steenhoven är en globalt känd expert inom social innovation och systemförändring. Han är rådgivare och stödjer, stöttar och utbildar regeringar, stiftelser och ideella organisationer världen över om hur man löser komplexa sociala problem och skapar systemförändring. Några av de organisationer han har arbetat med är Rockefeller Foundation, OECD och Nesta. Utöver detta undervisar han vid Rotterdam University och innehar flera styrelsepositioner, bland annat på Lissabonrådet och European thinktank för innovation och tillväxt i Bryssel.

Efter att ha grundat Kennisland, ett av de första sociala innovationslaboratorierna i Europa, arbetade Joeri under åren 2013-2017 med MaRS Solution Lab, ett av de ledande sociala innovationslaboratorierna i världen. 

Var?

Sjösidan Östra, Söder Mälarstrand 55, Münchenbryggeriet, Stockholm

Se vägbeskrivning på Münchenbryggeriets webbplats

När?

Torsdagen den 15 november 2018 kl 8-9.30.

Vi inleder med frukost och mingel kl. 8-8.30. Seminariet börjar kl. 8.30.

Anmälan

Sista anmälningsdag var den 7 november 2018. Har du inte anmält dig men vill stå med på reservlistan? Maila till Fredrik Olausson, e-post fredrik.olausson@svid.se 

Dela sida

Kontakt

Har du frågor om seminariet? Kontakta gärna mig! 

Pia McAleenan

Pia McAleenan

Projektledare Förnyelselabbet

pia.mcaleenan@svid.se

SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign | Svensksundsvägen 13, 111 49 Stockholm | info@svid.se I 08-406 84 40

Dela

Anmäl dig nu till vårt nyhetsbrev

 

SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign | Svensksundsvägen 13, 111 49 Stockholm | info@svid.se I 08-406 84 40