Frukostseminarium: Presentation av Förnyelselabbet, Stockholm

Välkommen till ett frukostseminarium där Förnyelselabbet presenterar sin verksamhet. Pia McAleenan, projektledare för Förnyelselabbet, SVID, kommer att prata om Förnyelselabbets första utmaning som handlar om hur vi kan ta hand om barn och ungdomar som är nya i Sverige.

Syftet med Förnyelselabbet är att verka som en sektorsövergripande innovations- och samverkansplattform, för att med användarens perspektiv lösa komplexa frågor på nationell nivå. Förnyelselabbet drivs av SVID på uppdrag av SKL, Sveriges Kommuner och Landsting.

Deltagarna i Förnyelselabbet kommer från myndigheter, offentlig sektor, privat sektor såväl som från civilsamhället. I februari prioriterades utmaningsområden och sedan dess har de vridit och vänt på idéer och förslag för att förbättra vardagen för ensamkommande barn och unga. Tillsammans har de tagit fram insikter och behov hos målgruppen, och utifrån detta idégenererat fram lösningar. Nu har de kommit fram till koncept som ska testas med målgrupperna.

Passa på att mingla med deltagarna i Förnyelselabbet under frukosten!

Läs mer om Förnyelselabbet på deras webbplats

När?

Onsdagen den 17 maj kl. 8.30-9.45.

Frukost och mingel kl. 8.30-9.00.
Seminariet pågår kl. 9.00-9.45.

Var?

Hos SKL, Sveriges Kommuner och Landsting, lokal "Torget", Hornsgatan 20, Stockholm

Till karta på Google Maps

Anmälan

Anmäl dig senast fredagen den 12 maj.

Förnamn
 
Efternamn
 
Jag arbetar på
 
E-post (obligatoriskt)
 
Övrigt (ev. meddelande till SVID)
 
Dela sida

Kontakt

Har du frågor om frukostseminariet? Kontakta gärna mig!

Fredrik Olausson. Foto: Caroline Lundén-Welden.

Fredrik Olausson, projektkoordinator, Förnyelselabbet och Innovationsguiden

fredrik.olausson@svid.se

SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign | Besök: Söder Mälarstrand 29, 3 tr | Post: Söder Mälarstrand 57, 118 25 Stockholm | info@svid.se I 08-406 84 40

Dela

Anmäl dig nu till vårt nyhetsbrev

 

SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign | Besök: Söder Mälarstrand 29, 3 tr | Post: Söder Mälarstrand 57, 118 25 Stockholm | info@svid.se I 08-406 84 40