• NID360

  Biljetter till designkonferensen NID360 i Köpenhamn den 19/5 2016

  Intressentföreningen var medarrangör till den nordiska designkonferensen NID 360 i Köpenhamn den 19 maj 2016. Intressentföreningens medlemmar fick gratis inträdesbiljetter!

  NID360 ställde frågan "Vad är designens framtid?" och försökte utifrån teman som "sustainability in design" och "design in business" att hitta svaret på frågan om "designens ansvar".

  NID360 gav360 graders perspektiv och hjälpte de deltagande att navigera bland förändringarna i designbranschen. Deltagarna fick lyssna och lära, blev engagerade, påverkade och inspirerade.

  Bland talarna fanns Intressentföreningen för SVIDs ordförande Alex Liebert och SVIDs vd Robin Edman.

  Om NID360

  NID360 kommer att försöka definiera designens status, framhäva momentana och framtida utmaningar och möjligheter, dela lösningar, inspirera och skapa förbindningar – allt med målet att vidareutveckla vår profession - design. Det är en mycket bra tid för design: Globala möjligheter och sociala utmaningar, tekniska genombrott och publikfinansiering - allt är möjligt och allt går. Vi utökar industridesign och bryter ner tidigare gränser. Ju mer vi blir integrerade, desto mer ökar vårt inflytande och desto mer ökar betydelsen av vårt yrke. Det finns inga gränser. Är vi ensamma, var och en på vårt eget korståg för att få det att hända, att ta sats efter sats?

  NID360 ger dig en 360 graders perspektiv och hjälper dig att navigera vår branschs förändringar. Kom för att lyssna och lära dig nytt, att engagera dig och påverka, inspirera och bli inspirerad. Vi träffas för att öppna upp, dela våra tankar, lära av varandra och kanske att samarbeta och förena våra krafter!

  Läs mer om konferensen på deras webbplats

  Dela sida

  SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign | Svensksundsvägen 13, 111 49 Stockholm | info@svid.se I 08-406 84 40

  Dela

  Anmäl dig nu till vårt nyhetsbrev

   

  SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign | Svensksundsvägen 13, 111 49 Stockholm | info@svid.se I 08-406 84 40